Nettisivustojen luominen

Jotta yrityksenne tai yhdistyksenne saisi tarvitsemansa näkyvyyden, kannattaisi vähintään hankkia oma verkkosivusto (eli kotisivut tai nettisivusto), jossa jokaisella jäsenellänne olisi myös oma sähköposti. Tällöin teitä tai teidän palveluitanne etsivät löytäisivät ja saisivat helposti teihin yhteyden.

Olemme kartoittaneet valmiiksi domain-ratkaisut niiden käytettävyyden ja kustannusten perusteella. Verkkotunnusten (esim. kilpailutuspalvelu.com) rekisteröinneissä löydämme luotettavat ja edulliset myyjät sekä edullisimmat päätetunnukset. Pienentääksenne kiinteitä verkkosivustojenne kustannuksia löydämme myös parhaimmat vaihtoehdot nimipalvelimelle sekä webhotellille. Mikäli käytetään eri toimijaa nimipalvelussa ja webhotellissa, pitää palvelut linkittää toisiinsa.

Saatte V-S Kilpailutuksesta edullisesti laadukkaat kotisivut eli verkkosivut eli nettisivut. Ottakaa meihin yhteyttä ja sovitaan teidän näköisen ja teille sopivan verkkosivuston luomisesta. Haluamme tehdä juuri sellaiset verkkosivut kuin haluatte.