Miten kilpailutus toimii

Tarjoamamme kilpailutus on vaivatonta ja säästää aikaanne, resurssejanne, varojanne ja tuo mukanaan kannattavuuden paranemisen.

Täyttämällä kilpailutussopimuksen luotte yhteistyösuhteen perustan, joka takaa teille nopean ja vaivattoman ulkoistetun hankintapalvelun. Käytännössä sopimuksessa päivitetään molemminpuoliset yhteystietomme helpottamaan yhteistyötä ja laskutusta. Sopimuksen täyttäminen ei kuitenkaan ole pakollista, sillä samat palvelut saatte lähettämällä tilauslomakkeen tai pyytämällä kilpailutusta puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Saatuamme kilpailutuspyynnön V-S Kilpailutus kilpailuttaa pyydetyt tuotteet ja informoi sovitulla tavalla joko tiedottaen kilpailutuksen edistymisestä tai raportoiden vain lopputulokset. Kilpailutuksessa käytämme aktiivisesti kaikkia (tai pyynnöstänne rajattuja) kanavia ja keinoja parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Me etsimme, löydämme ja luomme juuri teille sopivat kontaktit. Halutessanne hoidamme myös tilaukset ja logistiikka-järjestelyt.

Kilpailuttamisen hinnoittelussa on eri vaihtoehtoja: kannustava prosenttipalkkio kilpailutuksen tuomasta edusta tai prosenttipalkkio hankinnan verottomasta kokonaishinnasta tai vakiotuntipalkkio. Laskutamme annetuista palveluista sovitulla tavalla.