Nettisivustojen laadintaa
  
 Nettisivustot, kotisivut, verkkosivustot
 
 


 
Internetissä näkyminen on nykypäivää. Jotta yrityksenne tai yhdistyksenne saisi tarvitsemansa näkyvyyden, kannattaisi vähintään hankkia oma verkkosivusto (eli kotisivut tai nettisivusto), jossa jokaisella jäsenellänne olisi myös oma sähköposti. Tällöin teitä tai teidän palveluitanne etsivät löytäisivät ja saisivat helposti teihin yhteyden.
 
Olemme kartoittaneet valmiiksi domain-ratkaisut niiden käytettävyyden ja kustannusten perusteella. Verkkotunnusten (esim. kilpailutuspalvelu.com) rekisteröinneissä löydämme luotettavat ja edulliset myyjät sekä edullisimmat päätetunnukset. Pienentääksenne kiinteitä verkkosivustojenne kustannuksia löydämme myös parhaimmat vaihtoehdot nimipalvelimelle sekä webhotellille. Mikäli käytetään eri toimijaa nimipalvelussa ja webhotellissa, pitää palvelut linkittää toisiinsa.

Kaiken kaikkiaan meiltä saatte todella edullisesti laadukkaat kotisivut eli verkkosivut eli nettisivut. Ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse (045 3487 888) tai sähköpostilla (asiakaspalvelu@kilpailutus.eu) ja sovitaan teidän näköisen ja teille sopivan verkkosivuston luomisesta. Haluamme tehdä juuri sellaiset verkkosivut kuin haluatte. Hintatietoja ja muitakin lisätietoja löydät alla olevasta tiedotteesta:
 

WWW-VERKKOSIVUSTO YRITYKSELLESI

Haluatko pystyä itse helposti päivittämään sivustosi tietoja? V-S Kilpailutus perustaa mainitunlaisia laadukkaita, optimoituja ja todella edullisia verkkosivustoja. Kertaluonteinen hinta perustamistyölle on alkaen 160 euroa (ALV 0 %). Mikäli haluat sivustosi täysin valmiina toiveittesi mukaisena, silloin valmis www-verkkosivusto, esimerkiksi 3-sivuinen sivusto sähköpostitilineen V-S Kilpailutuksena toteuttamana, on kertaluonteiselta hinnaltaan alkaen 390 euroa (ALV 0 %).

Kun perustamamme verkkosivusto on kerran luotu, sivuston olemassaolo on todella edullista. Sivusto maksaa vain oman verkko-osoitteesi rekisteröintimaksun verran eli alk. n. 7 euroa/vuosi riippuen mikä pääte (esim. .com tai .fi) sivustollasi on. Mitään muita maksuja ei ole, mikäli käyt sivustollasi säännöllisesti kerran viikossa. Mikäli haluat omalla verkko-osoitteellasi sivuston, jossa sinun ei tarvitse olla aktiivinen, kannattaa Web-hotellista maksaa 1,60 - 3,50 euroa/kk (ALV 0 %).

Alkaen 160 eurolla hankimme sinulle verkko-osoitteen, linkitämme nimipalvelun ja Web-hotellin, luomme sähköpostitilin ja rakennamme verkko-osoitteellesi helpot suomenkieliset liittymät ja tyhjän verkkosivustopohjan, johon voit itse tuoda ja luoda sisältöä.

Alkaen 390 eurolla saat 160 euron -palveluiden lisäksi sivustosi täysin valmiina (3-sivua) toiveittesi mukaisena ja omanlaisena ja sisältäen ulkoasun suunnittelun, optimointia, kuvankäsittelyitä ja ohjeen jatkokäyttöäsi (esim. sivujen päivittämistä) varten.

Pystyt helposti itse päivittämään tietoja sivustollesi. Sivuston levytila on vähintään 1,5 Gb. Sähköpostiosoitteita on saatavilla minimissään 5 kappaletta.


[Maksuttomat tai maksulliset Web-hotellipalvelut ja nimipalvelun (DNS) tarjoaa kolmas osapuoli. Tee-se-itse-henkilöille V-S Kilpailutus myy kilpailutustiedot (30 euroa (ALV 0 %)) palveluista ja palveluiden toimittajista, joiden avulla voit perustaa ja luoda itse verkkosivustosi pelkillä rekisteröintimaksuilla. Tätä suosittelemme vain henkilöille, joilla on erittäin hyvät ATK-taidot.]