Mahdollisimman helppoa ja edullista hankintaa  
 
 
 
    
      
Miten kilpailutus toimii

 
 
Kilpailutuksella kannattavuuden paranemiseen
Tarjoamamme kilpailutus on vaivatonta ja säästää aikaanne, resurssejanne, varojanne ja tuo mukanaan kannattavuuden paranemisen.
 
Täyttämällä kilpailutussopimuksen luotte yhteistyösuhteen perustan, joka takaa teille nopean ja vaivattoman ulkoistetun hankintapalvelun. Käytännössä sopimuksessa päivitetään molemminpuoliset yhteystietomme helpottamaan yhteistyötä ja laskutusta. Sopimuksen täyttäminen ei kuitenkaan ole pakollista, sillä samat palvelut saatte lähettämällä tilauslomakkeen tai pyytämällä kilpailutusta puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Saatuamme kilpailutuspyynnön V-S Kilpailutus kilpailuttaa pyydetyt tuotteet ja informoi sovitulla tavalla joko tiedottaen kilpailutuksen edistymisestä tai raportoiden vain lopputulokset. Kilpailutuksessa käytämme aktiivisesti kaikkia (tai pyynnöstänne rajattuja) kanavia ja keinoja parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Me etsimme, löydämme ja luomme juuri teille sopivat kontaktit. Halutessanne hoidamme myös tilaukset ja logistiikka-järjestelyt.
 
Me huomioimme kilpailuttamisessa kaikki mahdolliset oheiskustannukset (kuten posti- pakkaus- ja rahtikulut). Vertaamme siis vertailukelpoisia hintoja keskenään.
 
Kilpailuttamisen hinnoittelussa on eri vaihtoehtoja: kannustava prosenttipalkkio kilpailutuksen tuomasta edusta tai prosenttipalkkio hankinnan verottomasta kokonaishinnasta tai vakiotuntipalkkio (katso hinnasto). Laskutamme annetuista palveluista sovitulla tavalla.
 
 
  ESIMERKKI: Haluatte ostaa tietokoneet koko osastollenne (100 kpl). 
   
  1.  Otatte rohkeasti yhteyttä meihin ja kerrotte, mitkä tietokoneet haluatte tai mitä haluatte tietokoneiltanne (mihin niitä käytetään).
   
  2.  Sovimme aikataulusta, kilpailutettavan alueen laajuudesta, hinnoittelutavasta ja mahdollisista lisäpalveluista.
   
  3.  V-S Kilpailutus määrittää tietokoneilta vaadittavat teknisten ominaisuuksien vaativuustasot ja etsii sekä kilpailuttaa eri myyjät.
   
  4.  V-S Kilpailutus raportoi sinulle hintajärjestykseen tilastoidut lopputulokset, jotka sisältävät myyjien nimet, tuotteet ja hinnat. Raportista löytyvät valintaanne vaikuttavat asiat, kuten maininnat tuotteiden eroavaisuuksista, omat huomiomme ja suosittelumme sekä muut hankintaan liittyvät eroavaisuudet.
   
  5.  Tästä vaiheesta eteenpäin voitte suorittaa hankinnan loppuun itse tai voitte jättää kaikki hankintaan liittyvät jatkotoimenpiteet V-S Kilpailutuksen hoidettavaksi (sisältäen tilaamisen, kuljetuksen kilpailuttamisen ja logistiikan järjestelyt).
   
  6.  Näin saitte tehtyä hankinnan todella helposti ja edullisesti! Laskutamme joko tuntiveloituksena, prosenttimääräisesti kilpailutuksen tuomasta edusta (ESIMERKKI: 100 tietokonetta, hinta 41 000 €, kilpailutettu loppuhinta 17 000 €, palkkioprosentti 10 %) tai prosenttipalkkiona hankinnan verottomasta kokonaishinnasta.
   
  Esimerkkitilanteessa saatte 41 000 €:n tietokoneet 19 400 €:lla! Lisäksi saatte tehtyä varsinaista toimintaanne säästyneellä, hankintaan muuten kuluvalla, ajalla. Ja vielä voitte olla vakuuttuneita, että tietokoneet täyttävät juuri teidän tarpeenne, eivätkä ole ylimitoitettuja ominaisuuksiltaan. Myös ylimitoitettujen tietokoneiden ostamisen välttäminen tuo teille suuria säästöjä.
   
  Kilpailutus on nyt helppoa! Mutta jos jokin jäi askarruttamaan, me vastaamme kysymyksiin mielellämme! Yhteystiedot löydät tästä. Kilpailuttamisen toimeksiannon voit tehdä kilpailutustoimeksiantolomakkeella, yhteydenottolomakkeellapuhelimitse tai sähköpostilla. Kiitos.
   
  Yleissääntönä kilpailuttamisen tuloksille pätee hyvin: mitä kauemmin varaatte aikaa tuotteen kilpailutukseen, sitä parempi on lopputulos. Myös teille sopivimmat tuotteet tai tuottajat löytyvät varmemmin, mikäli varaatte meille aikaa etsinnälle.